phoneTel: 0 613 733 629
mailjariplast-hout@hotmail.com
Welkom bij Jari’kozijnen En Rolluiken
Dankzij onze producten wordt
uw huis een plek waar u zich altijd veilig en comfortabel zult voelen.
Welkom bij Jari’kozijnen En Rolluiken
Een breed scala
aan producten of een breed assortiment
Welkom bij Jari’kozijnen En Rolluiken
Onze producten zijn "genaaid"
gemaakt naar de individuele behoeften van elke klant
Groot aantal geleverde diensten

Wij zijn een bedrijf dat een breed scala aan onderhoud en vele andere diensten biedt!

Groot aantal geleverde diensten

Wij zijn een bedrijf dat een breed scala aan onderhoud en vele andere diensten biedt!

Groot aantal geleverde diensten

Wij zijn een bedrijf dat een breed scala aan onderhoud en vele andere diensten biedt!

Excuses voor het ongemak. Onze website is momenteel in onderhoud. Dank u voor uw begrip.
Over ons
Jari’kozijnen en Rolluiken

Thuis is een plek waar u de gelegenheid heeft om uit te rusten en waardevolle tijd door kunt brengen met uw dierbaren. We willen u de kans geven om optimaal van het leven te genieten. Daarom maken wij ramen, deuren en rolluiken die zich kenmerken door een hoge duurzaamheid. Wij vinden dat uw huis net zo uniek moet zijn als u. Onze producten worden op bestelling gemaakt, waardoor ze een eigen karakter hebben. We benaderen elk project met grote zorg en detail en bieden de kwaliteit die u verdient. Met jari-kozijnen & rolluiken kunt u zelfs de meest ambitieuze plannen realiseren en uw droom woonruimte creëren. In het belang van uw comfort hebben we gezorgd voor de hoogste energie-efficiëntie van onze producten. De aanschaf ervan is een waardevolle investering die zich terugbetaalt in de vorm van lagere verwarmingskosten en jarenlang gebruik zonder dat reparatie of vervanging nodig is. Wij bieden onze producten aan in vele varianten en kleuren.

Op onze website vindt u meer informatie over onze producten. Door directe levering vanaf de fabriek hebben wij een scherpe prijsstelling.

Profiteer van ons aanbod.

Op tijd bij service

Betrouwbaarheid

Goede service

Kunststof PVC

Kunststof ramen hebben grote voordelen ten opzichte van hout. Ze zijn onderhoudsarm, want je hoeft ze nooit te schilderen. Daarnaast kunnen ze niet verrotten. Je hoeft deze alleen schoon te houden en zo nu en dan de bewegende delen te bespuiten met een drupje siliconenspray, op deze manier blijven ze lang mooi en blijven ze goed functioneren. Kunststof ramen isoleren buitengewoon goed, dit komt doordat kunststof een zeer goede isolator is. Daarnaast zijn ze door inwendige verzinkt stalen profielen verstevigd.

Aluminium

Aluminium is sterk en stevig en wordt daarom veel gebruikt in de utiliteitsbouw, zoals winkels, scholen of bedrijfshallen. Daarnaast wordt het ook in woningen toegepast. Het materiaal is in alle mogelijke kleuren te moffelen. Aluminium is een geleider, daarom is het noodzakelijk de aluminium profielen te voorzien van een koudebrug onderbreking. Dit is over de gehele lengte een kunststof profiel tussen de binnen en de buitenzijde. Hierdoor hebben de aluminium profielen een goede isolerende werking.

Hout

Het hout waaruit onze ramen en deuren zijn gemaakt is een natuurlijk materiaal zoals grenen, eiken en meranti. De uitstraling die hout geeft in interieurs is uniek. Het heeft een gunstig effect op het welzijn, zorgt voor een aangename stemming en kalmeert de zintuigen. De ramen zijn gemaakt van natuurlijk hout van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig ontworpen tot in het kleinste detail. Ze behouden decennialang hun mooie aanzicht en functioneren naar behoren, waardoor u jarenlang het gewenste gevoel van stabiliteit, geborgenheid en onveranderlijke rust ervaart.

John John
John John

Het is een vaststaand feit dat een lezer wordt afgeleid door de leesbare inhoud van een pagina als hij kijkt naar de lay-out. Het punt van het gebruik van Lorem Ipsum is dat het een min of meer normale verdeling van letters heeft, in tegenstelling tot het gebruik van ‘Inhoud hier, inhoud hier’, waardoor het op leesbaar Engels lijkt. Veel desktop publishing-pakketten en webpagina-editors gebruiken nu now

Het is een vaststaand feit dat een lezer wordt afgeleid door de leesbare inhoud van een pagina als hij kijkt naar de lay-out. Het punt van het gebruik van Lorem Ipsum is:

350+

Projecten Voltooid

350+

Projecten Voltooid

350+

Projecten Voltooid

Jari’kozijnen En Rolluiken
Wij bouwen voor uw comfort
Rolluiken bieden perfecte bescherming tegen de zon, wind, regen, stormschade en andere weersinvloeden. Ze zorgen voor thermische isolatie en geluidsisolatie. Daarnaast verbetert u ook de privacy en veiligheid met de neergelaten rolluiken. Rolluiken zijn een van de meest effectieve methoden om gebouwen tegen inbraak te beschermen.
10+ jaar ervaring

In de winter

In de winter kunt u uw rolluiken gebruiken om de warmte in uw huis te behouden. In de zomer houdt u uw woning heerlijk koel door de zonwerende eigenschappen. Hiermee zorgen rolluiken voor een aangenaam klimaat in uw woning. Dankzij de isolerende werking bespaart u op uw energiekosten.

10+ jaar ervaring

Rolluiksystemen zijn

Rolluiksystemen zijn esthetisch aangenaam en passen bij elke architecturale stijl, van klassieke tot ultramoderne trends. Het gebruik van rolluiken verhoogt het comfort en de veiligheid van elk gebouw aanzienlijk.
Jari’kozijnen En Rolluiken
Wij bouwen voor

Het is een vaststaand feit dat een lezer wordt afgeleid door de leesbare inhoud

Jari’kozijnen En Rolluiken
Wij bouwen voor uw comfort